Jones ‘laesie wordt een dodelijke zwakte.

De geboorte van een prooi van 9 miljard won.

De Orix buitenlandse slagman Adam Jones (Orix) worstelt met een soort van klap die niet tot leven komt.

De dag van de dag is voorbij voor de Orix-positie, die met grote verwachtingen is ingewijd, en Jones is geconcentreerd in de Japanse recensenten.

Orix Adam Jones is een zware last voor het team.

Ik ben Hiramatsu van Daiyo en voormalig Junich honkbalcommentator Tatsunami verschenen op CS FujiTV ONE ‘Pro Baseball News’, die op 3 juli werd uitgezonden, en schreef Adam Jones van de onontdekte Orix.

Jones, die in drie wedstrijden als vierde slagman werd gebruikt, sloeg de eerste honkslag in de eerste en tweede honkslag van de eerste honkslag van Yoshida en sloeg de derde honkslag in de derde honkslag, terwijl hij de tweede honkslag sloeg.

De Orix won de vorige dag een streak zonder een enkele hit uit de score te trekken.

Hiramatsu weet niet of hij (drie) in de grote chans van Jones, die zich terugtrok uit de chans, niet zwaaide of niet. Nummer vier zei: “Dit is waarom ik niet (de directeur) kan overtuigen.”

Tatsunami merkte 스포츠중계 ook op: “Het is onaanvaardbaar om dubbelspel te spelen, maar het niet rennen (in kracht) zal het moreel van het team verminderen.”

Jones, die tweede jaar in de Japanse competitie was, heeft een zware tragedie met een slaggemiddelde van 0,200, een homerun en twee RBI’s en een slaggemiddelde van 0,111. De tragedie van Jones wordt een dodelijke zwakte, omdat de slagconditie van Yoshida en Moya opkomt.

Adam Jones, die 270 homeruns in de Major League League speelde, was een speler die veel verwachtingen had verzameld toen hij werd ingewijd. Het was de langste speler in Baltimore en in 2012 scoorde hij carrièrehoogte met 32 homeruns.

Voordat hij naar Japan ging, had hij 16 homeruns in Arizona.

Met grote verwachtingen investeerde Orix een groot bedrag van $ 2 jaar, $ 8 miljoen (ongeveer 9 miljard won) en slaagde erin het contract te sluiten.

Maar na de opening van vorig jaar was het slechtste seizoen van het falen om gewichtscontrole te krijgen.

Het afgelopen seizoen maakte Jones slechts 87 optredens en sloeg slechts 0,258 12 homeruns en 43 RBI’s, vooral omdat hij niet goed kon spelen nadat de opening was uitgesteld.

Dit seizoen was het seizoen normaal geopend en nam ook normaal deel aan teamtraining, wat de verwachtingen nog hoger maakte.

Maar Jones ‘knuppel is nog steeds niet afgegaan. Jones ‘lage in de Orix, die zo slecht scorend is, is een ellendige situatie.

Als Jones niet tot leven komt, zal de Orix waarschijnlijk dit seizoen ook in een trage prestatie blijven.

Of Jones zal eindigen met een emmer van prooi of een teamatmosfeer kan veranderen door een reputatievolle prestatie.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다