Ik heb twee dagen van concentratie overleefd.

Ik bezocht Times Smith, een winkel voor luxe horloges in de buurt van Cheongdam en Apgujeongrodeo. Er waren heel verschillende soorten Rolex-klokken en er waren zoveel dingen die ik niet wist dat ik tijd had om te kijken!Er waren veel mooie klokken en een oogcontact, een Rolex-klok of een kartier, een omega-klok die je wilde kopen, en een kleine hoeveelheid geld die je in Korea hebt gekocht, is een winkel waar je kunt bezoeken. Ik kon het leuk vinden om dingen te zien die zo divers 레플리카 waren en vriendelijk waren voor de sessie.

Als je de straat op loopt, komt Times Smith, een luxe horlogewinkel, in de gaten. Er zijn tafels en stoelen die comfortabel kunnen zitten als je naar binnen gaat en transparante showcases aan de linker- en voorkant. Er waren mooie dingen in, maar mijn ogen waren gebombardeerd!Uh, je bent zo verfijnd dat je het kunt zien. De eerste persoon die naar de vitrine liep en naar binnen keek.

Naast Rolex waren er verschillende soorten piaget, cartier, patectlip en omega – veel mannelijke horloges, en ze waren behoorlijk zichtbaar voor de beste items die vrouwen zouden dragen. Vooral degenen die met hun auto’s naar de Cartier en Rolex-producten komen, hebben een parkeerplaats aan de rechterkant van de winkel, dus maak je geen zorgen. Een rustige blik op de luxe horloges, en er zijn veel mooie collecties!!Ja, Omega was ook zichtbaar, zelfs als haar vriend het droeg.

Het is een seizoen dat de zomer nadert en zal worden geserveerd met een horloge!Vooral veel mannen die je graag hebt, hebben echt iets gekocht dat je niet wilt kopen of verkopen als een limiet, maar ik denk dat je het leuk vindt om te doen als je naar de Times Smith-winkel wilt gaan. Het is een bundel ontwerp, kleuren en verschillende vormen van riem en materiaal, en het is zo cool.

Persoonlijk zag ik veel mooie Rolex-items, en ik dacht dat je een Rolex-specialist was, dus ik heb zoveel dingen!Ik zag veel van de ontwerpen van mijn vriend en ik wilde het graag doen, eerst met mijn ogen kijken, een paar bonen en vervolgens met mijn personeel praten, en ik keek naar de echte dingen.

Er is nog een knop in de draaikoppen, druk op de knop, de kruin snel en kruinig …
Als je een draaikoekje trekt, betaal je het.

Voor de klokreparatietechnicus is de naam echter hoog als een klok met de slechtste moeilijkheid.
Het is moeilijk om te repareren, waarschijnlijk moeilijk …
Een eenvoudig model is een absoluut onherstelbaar model.
Ik weet het niet, maar ik heb een paar inspiraties die ik kan aanraken …
Het is een horloge met een hoge reparatiemoeilijkheden … De meeste van hen gaan naar de ontmanteling. Natuurlijk ben ik niet bereid om aan te raken.
Maar het is moeilijk voor mij, maar het is nooit zo lang nodig om te stoppen met het repareren van de concentratie, en nu is het terughoudend om te worden onder de fitnesslast.
Je vaders bezittingen … Je moet leven en ik heb meer gevechtskracht.

Maar omdat het twee dagen duurt, dreigt u mijn kosten voor reparatie te betalen … en mijn personeelskosten zijn 100.000 gewonnen per dag.

Gelukkig is het circuit niet meer dan een lineaire lijn die wordt veroorzaakt door veroudering in de hele regio.
Als ic abnormaal is, is dit het resultaat van een spionage die moet worden getransplanteerd.
Het is moeilijk om een ​​blik te ontbinden.
Maar ik kan hem niet de hele assemblage krijgen.
Het is een lange, lang levende klok die je hebt geblokkeerd en die je uit de lucht hebt gehaald.
Ik moet de hemel herstellen.
Het is moeilijk om een ​​duik te vinden op een vaste plek.
De spoel is zo dun en zwak als een paar minuten haar.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다