Het is matig pittig en goed gemaaid

Ik heb een lange tijd met mijn broers en zussen buitenscreening gehad en naar Kyungseong University gedronken, en ik kon niet een tijdje bij elkaar blijven vanwege Corona. Ik heb een winkel bezocht waar we niet op de hoogte waren, ik heb een nieuwe plek gezocht, maar ik heb geen plek gevonden om te gaan. En ik heb een van de hotspots van Kyungsung University gekozen.
Dit is een van de bars van de adelborsten die ik me herinner, omdat ik het interieur van de originele wijnbar-sfeer voel. Eens was de winkel verdwenen en de bar was 207 Kyungsung University, die een lange, rechte winkel vormde.
De subtiele lichten in de winkels maakten een beetje anders in de normale bar en de subtiele lichten gaven me een goed gevoel voor bars, dus ik vond het leuk om een ​​date te hebben.
Er zijn verschillende alcoholische dranken, maar het menu van de signatuur van 27 is een drievoudige inktvis in de oven, en de combinatie van drievoudige inktvis en pittige inktvis is populair. Dus bestelden we het op het menu van de signature.
De basis snack is koele muskus en voedsel, en het is niet slecht om soju of bier te drinken tot Maine uitkomt, vooral de coole, zoete muskusvoet was mijn stijl.
Sesambladeren en radijzen worden vooraf gemaakt om samen te verpakken als de belangrijkste snacks verschijnen.
En een drievoudige inktvis in de Juss-oven. Is dat niet visueel uniek en ongebruikelijk troostend? Ik kan het als een zoete aardappelmoes beschouwen, die de pittige smaak van een inktvis vasthoudt, maar volgens mij was de inktvis niet zo pittig.
Als er snacks komen, snijdt de werknemer de inktvis in een geschikte grootte en wacht even.
Nu gaan we naar een volwaardige proef. Ik ben Mill, mijn broers zijn soju, maar we zijn er een kwijt. Ik ging vroeg op weekdagen en ik was de eerste gast en we konden alleen heel comfortabel drinken.
Ik heb eerst een triplex geprobeerd, maar het is knapperig en buiten, maar het is knapperig en gebakken. Maar het interieur heeft een vochtige textuur, zoals de oorspronkelijke triplex, en het is de triplex die ik altijd heb gegeten, de eerste keer dat ik een heel uniek gevoel heb.
De inktvis is pittig. Ik denk persoonlijk dat het glad was. Minder dan een beetje pittig voor mij? Maar de inktvis zelf was verwilderd en zacht en smaakte goed. Je kunt het in de saus plaatsen.
In plaats van de drievoudige vlees- en inktvis afzonderlijk te eten, was het beter om drievoudige inktvis en inktvis tegelijk te eten, en de 강남풀싸롱 combinatie van drievoudige vlees- en inktvissaus was goed.
Ik heb ook zoete aardappelmoes gegeten, maar ik haatte het persoonlijk om met zoete aardappelmoes te eten. Ik hou niet van zoetheid, dus ik herinner me dat het gemakkelijk was.
Ik heb Gambas besteld.Het is een van mijn favoriete menu’s, ik vind het leuk dat het niet zo goed is als een boot, niet zo goed als een shotchu en een biertje. 27 gambas leek veel olijfolie te bevatten, bijna ondergedompeld in garnalen.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다